Количка

0 артикула
Добре дошли в нашия магазин!

За нас

 

 

Петротерм е еднолично дружество, основано със 100 % собствен капитал.  Успехът на компанията се дължи на приемствеността и добрите практики, които дружеството следва от създаването на Голди 96 в средата на деветдесетте години.


Основния предмет на дейност на Петротерм е проектиране на соларни инсталации и климатични решения, доставка и изграждане на отоплителни и ВиК системи.  

 

В търговския обект на Петротерм се  предлага всичко необходимо за качествена строително-ремонтна реализация: гранитогрес, теракот, фаянс, санитария, цялостно обзавеждане за баня, хидроизолации, материали и интструменти. Новите технологии и динамичното развитие на интернет търговията са част от израстването на компанията. Електронният магазин на Петротерм ЕООД работи изключително успешно. Въпроси към опитния и високопрофесионален екип, потребителите могат да задават вече и он лайн, в отворения  канал на електронния магазин.

 

Търсенето на алтернатива в отоплителните решения постави камините и пелетните котли на най-висока позиция в продуктовото портфолио на Петротерм. Част от комплексния подход за справяне с високите цени на горивата е търговията с дърва за огрев и пелети, където компанията се специализира през последните години. В складовата база на дружеството се предлага висококачествена дървесина от бук и дъб. Пелетите от иглолистна дървесина, които фирмата предлага са търсен ресурс за отопление.  

 

В отговор на динамичното търсене и растящите цени Петротерм ЕООД разшири диапазона на предлаганите услуги с допълнително осигуряване на специализиран транспорт.

 

Централният офис на компанията се намира на терен от 2 000 кв.м, където са разположени складова база и магазин.

 

Стабилното присъствие и партньорството, градено върху доверие и коректност утвърдиха Петротерм ЕООД като дистрибутор на Юроком 2000 и Рувекс.

 

Юроком 2000 повече от деситилетие работи на българския пазар. Фирмата е с утвърдени позиции на комплексен доставчик на инфраструктурни системи за водопровод и канализация, изграждане на сградни системи за водопровод, канализация и отопление, и производител на PVCизделия.

 

Рувекс е един от пионерите в изграждането на локални отоплителни системи в България. Фирмата има над 1 000 завършени обекта с безспорно качество на проектираните и изпълнените котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.

 

Складът и търговския обект на Петротерм ЕООД са с работно време - всеки ден от 8,30 до 18,00 часа. В събота и неделя - от 9,00 до 14,00 часа.