Петротерм

Пропуснете до основното съдържание »

Моята кошница

Нямате продукти в количката

Settings 

Поверителност

Защита на личните данни

  • Неприкосновеността на Вашите лични данни е важна за нас и ние желаем Вие да се чувствате спокойни, когато посещавате нашият уеб-сайт.
  • „Петротерм“ ЕООД обръща специално внимание на конфиденциалността при обработка на Вашите лични данни. Лична информация, предоставена при използването на сайта със свободен достъп, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Вас е напълно доброволно.
  • Възможно е обаче интернет страниците на " petroterm.com " да съдържат връзки с други интернет страници, за които настоящата Декларация за неприкосновеност на личните данни да не е в сила.

Събиране и обработка на лични данни

  • " Петротерм " ЕООД, Ви насърчава да преглеждате заявленията за поверителност на уеб сайтовете, с които решавате да се свържете чрез страниците на този сайт, за да можете да разберете начина, по които тези уеб сайтове събират, използват и разменят Вашата информация.
  • " Петротерм " ЕООД не носи отговорност за поверителността на информацията или друго съдържание в страници извън този уеб сайт. Освен това съществува информация за апаратните и програмните средства на Вашия компютър, която би могло да се събира автоматично. Тази информация може да включва: Вашия IP адрес, вид браузър, имена на домейни, часове за достъп и съответните уеб сайт адреси. Тази информация може да се използва от " Петротерм " ЕООД за осигуряване на функционирането на предлаганите услуги, за да се поддържа качеството им, както и да се осигури обща статистика по отношение използването на този уеб сайт.

Използване и случаи при разкриване на лични данни

  • С приемането на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ всеки клиент изразяват своето съгласие съгласно чл. 34а, т.3 от Закон за защита на личните данни, " Петротерм " ЕООД да използва, събира, обработва и съхранява предоставените от тях лични данни и да ги използва за целите на изпълнението на сключените договори, за нови стоки и услуги, статистика, анкети, томболи, промоции, имейл маркетинг, директния маркетинг. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до " Петротерм " ЕООД  на посочените адрес и имейл за контакт. Екипът на " Петротерм " ЕООД е задължен да спазва условията за конфиденциалност, но при нужда, Вашите данни ще бъдат предоставяни единствено на държавните органи и само в случаите, когато законите ни задължават да направим това.

Защита на данните

  • " Петротерм " ЕООД прилага технически и организационни мерки за сигурност с цел защита на контролираните от нас данни от случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожаване, неоторизиран, неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване. При подадена писменна молба от Ваша страна ние можем да заличим Вашите лични данни.

Изменение на Общите условия

  • Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от "Петротерм" ЕООД, като същият се задължава да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ за промени в Общите условия, като публикува на видно място в “електронния магазин – petroterm.com съобщение за измененията както и самите изменения - за запознаване с тях. ПОТРЕБИТЕЛЯТ се счита обвързан от промените от момента на публикуването им, освен ако не заяви и изпрати в писмен вид, че не ги приема на имейла: petrotermshop@gmail.com.
  • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ изрично заяви, че не е съгласен с промените, то "Петротерм" ЕООД има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите към ПОТРЕБИТЕЛЯ, като възникналите до този момент задължения на ПОТРЕБИТЕЛЯ, подлежат на изпълнение.

Уведомления и прекратяване на договара

  • Доколкото изрично не е указано друго, всички уведомления, свързани с предоставяне на услугите чрез “електронния магазин – petroterm.com се извършват на телефоните/адресите за контакти, обявени на видно място в сайта и респективно на посочените телефон/адрес за контакт на ПОТРЕБИТЕЛЯ. Направените по този начин уведомления се считат за надлежно получени до доказване на противното.
  • Освен в случаите предвидени в настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, договорът между страните се прекратява и при настъпване на някое от следните обстоятелства:
  • Преустановяване на дейността на "Петротерм" ЕООД
  • Прекратяване поддържането на електронния магазин;
  • В други предвидени в закона случаи.
Абонирай се за нашия бюлетин