• Начало
  • Политиката за поверителност

Политиката за поверителност

Декларация за съгласие с 
Политиката за поверителност на "Петротерм"ЕООД

 

Защита на личните данни

  • Неприкосновеността на Вашите лични данни е важна за нас и ние желаем Вие да се чувствате спокойни, когато посещавате нашият онлайн магазин.
  • За това обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ).
  • "Петротерм" ЕООД обръща специално внимание на конфиденциалността при обработка на Вашите лични данни. Лична информация, предоставена при използването на сайта със свободен достъп, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Вас е напълно доброволно.
  • Възможно е обаче интернет страниците на " petroterm.com " да съдържат връзки с други интернет страници, за които настоящата Декларация за неприкосновеност на личните данни да не е в сила.

Събиране и обработка на лични данни

  • "Петротерм" ЕООД, Ви насърчава да преглеждате заявленията за поверителност на уеб сайтове и онлайн магазини, с които решавате да се свържете чрез страниците на този онлайн магазин, за да можете да разберете начина, по които тези уеб сайтове събират, използват и разменят Вашата информация.
  • "Петротерм" ЕООД не носи отговорност за поверителността на информацията или друго съдържание в страници извън този уеб сайт. Освен това съществува информация за апаратните и програмните средства на Вашия компютър, която би могло да се събира автоматично. Тази информация може да включва: Вашия IP адрес, вид браузър, имена на домейни, часове за достъп и съответните уеб сайт адреси. Тази информация може да се използва от "Петротерм" ЕООД за осигуряване на функционирането на предлаганите услуги, за да се поддържа качеството им, както и да се осигури обща статистика по отношение използването на този уеб сайт.
  • Използване и случаи при разкриване на лични данни
  • С приемането на настоящата Декларация за поверителност, всеки клиент изразява своето съгласие съгласно чл. 34а, т.3 от Закон за защита на личните данни, "Петротерм" ЕООД да използва, събира, обработва и съхранява предоставените от тях лични данни и да ги използва за целите на изпълнението на сключените договори, за нови стоки и услуги, статистика, анкети, томболи, промоции, имейл маркетинг, директния маркетинг.
  • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до "Петротерм" ЕООД  на посочените адрес и имейл за контакт. Екипът на "Петротерм" ЕООД е задължен да спазва условията за конфиденциалност, но при нужда, Вашите данни ще бъдат предоставяни единствено на държавните органи и само в случаите, когато законите ни задължават да направим това.

Защита на данните

  • "Петротерм" ЕООД прилага технически и организационни мерки за сигурност с цел защита на контролираните от нас данни от случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожаване, неоторизиран, неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване. При подадена писменна молба от Ваша страна ние можем да заличим Вашите лични данни.
  • Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на:

        – обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка, PayPal, ePay), куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката, нашият счетоводител и                      КлаудКарт АД, които са наш обработващ данни съгласно GDPR, и с които имаме съответния договор.

  • При незавършена поръчка оставяме въведените по нея данни за 30 дни и си запазваме правото да Ви информираме периодично за нейният статус, съответно за Вашите опции вследствие на това.
  • При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание Политиката за поверителност на "Петротерм"ЕООД и GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството ( ЗСч ) 10-годишен срок.

Използване на опцията за отказ („Opt-out“)

  • Ако по някаква причина желаете да откажете услугите, които предоставяме чрез горе изброените „бисквитки“, трябва да посетите секция „ Упражни правата си! “ на нашата страница и да следвате посочените там стъпки.

Нюзлетър

  • Можете да се абонирате за нашия нюзлетър, като попълните формуляра на нашият онлайн магазин. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви изпращаме съответните съобщения.
  • След като се регистрирате за нашия нюзлетър/мейлинг, ще ви изпратим потвърдително съобщение с линк, с чиято помощ да потвърдите регистрацията.
  • Можете да се откажете от абонамента си за нашия нюзлетър по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: petrotermshop@gmail.com или      използвайте бутона „отпиши ме“. Веднага след това ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия нюзлетър.

Вашите права

  • Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката,  преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.
  • Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са  били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е  Комисията за защита на лични данни 

Свържете се с нас по един от следните начини:

"Петротерм"ЕООД, контакт: гр.София 1756, бул."Свети Климент Охридски" 47а , petrotermshop@gmail.com, +359886880440, Петрозар Филипов

 

Сравнение на продукти