За нас

„ПЕТРОТЕРМ“ ЕООД Е ЕДНОЛИЧНО ДРУЖЕСТВО, ОСНОВАНО СЪС 100 % СОБСТВЕН КАПИТАЛ.  ЧЛЕН НА КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ И СЕРТФИЦИРАН ПО БДС EN  ISO 9001:2015; BS OHSAS 18001:2007; БДС EN ISO 14001:2015. УСПЕХЪТ И УТВЪРДЕНИТЕ ПАРТНЬОРСТВА НА КОМПАНИЯТА СЕ ДЪЛЖЪТ НА ПРИЕМСТВЕНОСТТА И ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ, КОИТО ДРУЖЕСТВОТО СЛЕДВА ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ ПРЕЗ 2010 ГОДИНА.

Основния предмет на дейност на „ПЕТРОТЕРМ“  е търговия, доставка и изграждане на отоплителни и ВиК системи, проектиране на соларни инсталации и климатични решения.  

В търговските обекти на „ПЕТРОТЕРМ“  се  предлага всичко необходимо за качествена строително - ремонтна реализация на цялостни решения за ефективно и икономично отопление на еднофамилни жилища и сгради. Изграждане на ВиК инсталации и подмяна на съществуващи такива.  Гранитогрес, теракот, фаянс, санитария, цялостно обзавеждане за баня, хидроизолации, материали и инструменти. Новите технологии и динамичното развитие на интернет търговията са част от следвания години на ред бизнес план на компанията. Пазарното търсенето на алтернатива в отоплителните решения, продиктувани от Европейската директива за намаляване на вредните емисии във въздуха, постави камините и пелетните котли на най-висока позиция в продуктовото портфолио на „ПЕТРОТЕРМ“. 

Част от комплексния подход за справяне с високите цени на горивата е търговията с пелети и дърва за огрев, където компанията се специализира през последните години.
В складовата база на дружеството се предлагат пелети от 100% дървесина, които са изключително търсен ресурс за отопление.
В допълнение към своите услуги, „ПЕТРОТЕРМ“ осигурява и специализиран транспорт.
Централният офис на компанията се намира на терен от 2 000 кв.м, където са разположени складова база и магазин.

Централния склад и магазина на „ПЕТРОТЕРМ“ ЕООД са с работно време - всеки ден от 8,30 до 18,00 часа. В събота от 9,00 до 14,00 часа.

Сравнение на продукти