Decoral

Decoral Изображение

В днешно време италианската фирма Decoral System® се представя в цял свят и е водеща компания за дървени, мраморни и елегантни декорации върху метали и материали, подходящи за устойчивост на температури от 200 ° C.

Основната им дейност е обработка на алуминий чрез ПАТЕНТОВАНАТА ДЕКОРАЛ® СИСТЕМА.

Методите на производство им позволяват да декорират:

- форми с различни размери (алуминиеви профили и ламинати, врати и специални предмети)

- с широка гама от сертифицирани цветове и шарки Благодарение на модерната технология и експертния опит на нашите служители.

През последните няколко години Decoral System® се развива и като компания не само за декориране на алуминий, но и за декориране на по-широка гама от материали, включително стомана, PVC, стъкло и други.

Decoral

В днешно време италианската фирма Decoral System® се представя в цял свят и е водеща компания за дървени, мраморни и елегантни декорации върху метали и материали, подходящи за устойчивост на температури от 200 ° C. Основната им дейност е обработка на алуминий чрез ПАТЕНТОВАНАТА ДЕКОРАЛ® СИСТЕМА. Методите на производство им позволяват да декорират: - форми с различни размери (алуминиеви профили и ламинати, врати и специални предмети) - с широка гама от сертифицирани цветове и шарки Благодарение на модерната технология и експертния опит на нашите служители. През последните няколко години Decoral System® се развива и като компания не само за декориране на алуминий, но и за декориране на по-широка гама от материали, включително стомана, PVC, стъкло и други.
Сравнение на продукти