ENGO Controls

ENGO Controls Изображение
  • Марката ENGO Controls се фокусира върху екологичната отговорност и доказани технологии. Политиката на компанията е насочена към максимално удобство за клиентите при минимално въздействие върху околната среда.
  • Управлението на отоплението пести енергия. Използваме само толкова, колкото ни е необходимо. Това гарантира, че къщата е винаги оптимално отоплена, а сметките ниски.
  • В устройствата си използваме най-съвременни и ефективни решения. Също така сме отворени за сътрудничество с други технологии на бъдещето (Tuya Smart).
  • При проектирането на продуктите си обръщаме внимание на детайлите. Тестваме, проверяваме, контролираме. Благодарение на това сме сигурни в качеството и функционалността. Предлагаме 5 години гаранция на устройствата и безплатни технически съвети преди или след покупката. 
  • Движим се в проекологична посока. По-ниското потребление на енергия помага на околната среда. Нашите устройства - благодарение на своята ефективност - помагат за облекчаване на природата. По-малко емисии на горивни продукти в атмосферата означава по-малко замърсяване.

Категории

Производители

Параметри

Вид

Ценови диапазон

ENGO безжичен WiFi термостат
НОВ
Безжичен WiFi термостат (приложение ENGO/TUYA) E901WIFI е безжичен WiFi термостат, който позволява икономично и ...
189,00 лв.
Endo Simple жичен термостат 230VAC
НОВSALE
- 7,00 лв.
ESIMPLE230W -  Жичен термостат 230VAC ESIMPLE230W е проектиран да контролира повърхностно отопление/охлаждане, ...
112,00 лв.119,00 лв.
Endo Simple 230 B жичен термостат
НОВ
ESIMPLE230B - Жичен термостат 230VAC ESIMPLE230B е проектиран да контролира повърхностно отопление/охлаждане, ...
165,00 лв.
ENGO NC 230VAC /M30x1.5 задвижки за подово отопление
НОВ
Задвижки за подово отопление, NC 230VAC, M30x1.5 - T30NO230; T30NO24 Термоелектрическата задвижка епредназначена за ...
от 38,30 лв.

ENGO Controls

Марката ENGO Controls се фокусира върху екологичната отговорност и доказани технологии. Политиката на компанията е насочена към максимално удобство за клиентите при минимално въздействие върху околната среда. Управлението на отоплението пести енергия. Използваме само толкова, колкото ни е необходимо. Това гарантира, че къщата е винаги оптимално отоплена, а сметките ниски. В устройствата си използваме най-съвременни и ефективни решения. Също така сме отворени за сътрудничество с други технологии на бъдещето (Tuya Smart). При проектирането на продуктите си обръщаме внимание на детайлите. Тестваме, проверяваме, контролираме. Благодарение на това сме сигурни в качеството и функционалността. Предлагаме   5 години гаранция   на устройствата и безплатни технически съвети преди или след покупката.  Движим се в проекологична посока. По-ниското потребление на енергия помага на околната среда. Нашите устройства - благодарение на своята ефективност - помагат за облекчаване на природата. По-малко емисии на горивни продукти в атмосферата означава по-малко замърсяване.
Сравнение на продукти