FONDITAL

FONDITAL Изображение
  • Fondital предлага широка гама алуминиеви, мощни и газови радиатори, които отговарят на всички технически изисквания.
  • Алуминиевите радиатори са пресовани, с отливка и са идеални за проекти за обновяване, тъй като работят при ниска температура.
  • Гамата от газови конвекционни котли е в пълна разработка и включва модели с различна концепция и дизайн, от естествена тяга до предварително смесени тяги, всички със запечатана камера.
  • Fondital също произвежда маслени и сухи радиатори с висококачествени компоненти, високоефективна топлообменна алуминиева каросерия, високо прецизно електронно управление на стайната температура, което води до висока икономия на енергия.
  • Осигурявайки ненадминати механични и енергийни характеристики, радиаторите Fondital са обхванати от безброй международни патенти.

Категории

Производители

Параметри

Вид

Ценови диапазон

FONDITAL

Fondital предлага широка гама алуминиеви, мощни и газови радиатори, които отговарят на всички технически изисквания. Алуминиевите радиатори са пресовани, с отливка и са идеални за проекти за обновяване, тъй като работят при ниска температура. Гамата от газови конвекционни котли е в пълна разработка и включва модели с различна концепция и дизайн, от естествена тяга до предварително смесени тяги, всички със запечатана камера. Fondital също произвежда маслени и сухи радиатори с висококачествени компоненти, високоефективна топлообменна алуминиева каросерия, високо прецизно електронно управление на стайната температура, което води до висока икономия на енергия. Осигурявайки ненадминати механични и енергийни характеристики, радиаторите Fondital са обхванати от безброй международни патенти.
Сравнение на продукти