Honeywell

Honeywell Изображение
  • Honeywell е технологична фирма от Fortune 100, която предлага специфични за отрасъла решения, включващи аерокосмически продукти и услуги; контролни технологии за сгради и индустрията; както и производствени материали в глобален мащаб.
  • През 1993 Honeywell създава първото си юридическо дружество в България.
  • Към момента Регионалният Център за системни решения обхваща следните структури: Регионална Фабрика, Интеграционен Център, Глобален Дистрибутивен Център, Управление на поръчките и Обслужване на клиентите. Центърът обслужва филиалите на Ханиуел и клиентите от Европа, Близкия Изток и Африка, а Дистрибутивния Център в глобален план.
  • През 2015, Honeywell придобива софтуерната компания Авиазо, като добавя решения за ефективност и намаляване на вредните емисии на полети към своето портфолио от продукти за Аероспейс индустрията.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Honeywell термостатен вентил  за свръзка ф16 (прав)
SALE
- 3,00 лв.
Секретен вентил Honeywell за свръзка ф16 (прав)
SALE
- 2,00 лв.
Термостатен вентил - Honeywell за свръзка ф16 (ъглов)
SALE
- 1,50 лв.
Свръзка ф16 за вентили -Honeywell
SALE
- 0,40 лв.
2,20 лв.2,60 лв.
Honeywell Lyric T6R, smart термостат
515,00 лв.
Honeywell, термостатна глава  Home Thera 6 Classic

Актуална цена към 10/10/2022г.

16,50 лв.
Honeywell EVOHOME Connected Thermostat WiFi
739,00 лв.

Honeywell

Honeywell е технологична фирма от Fortune 100, която предлага специфични за отрасъла решения, включващи аерокосмически продукти и услуги; контролни технологии за сгради и индустрията; както и производствени материали в глобален мащаб. През 1993 Honeywell създава първото си юридическо дружество в България. Към момента Регионалният Център за системни решения обхваща следните структури: Регионална Фабрика, Интеграционен Център, Глобален Дистрибутивен Център, Управление на поръчките и Обслужване на клиентите. Центърът обслужва филиалите на Ханиуел и клиентите от Европа, Близкия Изток и Африка, а Дистрибутивния Център в глобален план. През 2015, Honeywell придобива софтуерната компания Авиазо, като добавя решения за ефективност и намаляване на вредните емисии на полети към своето портфолио от продукти за Аероспейс индустрията.
Сравнение на продукти