IMP Pumps

IMP Pumps Изображение
  • IMP Pumps d.o.o. е словенски производител на помпи и помпени системи, разположен в Коменда в Словения. Компанията проектира, разработва, произвежда, разпространява и поддържа помпи и помпени системи.
  • Със собствени продукти и услуги и от стратегически партньори, компанията се позиционира като доставчик на интегрирани решения. Със специализирани умения компанията решава проблемите, свързани с транспортирането на течни среди. Това гарантира комфорта на домашната среда и оптималните условия на труд в индустрията.

Категории

Производители

Параметри

Вид

Ценови диапазон

IMP Pumps

IMP Pumps d.o.o. е словенски производител на помпи и помпени системи, разположен в Коменда в Словения. Компанията проектира, разработва, произвежда, разпространява и поддържа помпи и помпени системи. Със собствени продукти и услуги и от стратегически партньори, компанията се позиционира като доставчик на интегрирани решения. Със специализирани умения компанията решава проблемите, свързани с транспортирането на течни среди. Това гарантира комфорта на домашната среда и оптималните условия на труд в индустрията.
Сравнение на продукти