INNOVITA

INNOVITA Изображение

  • Алуминиевите радиатори Innovita са проектирани в Италия, като се използват части и материали, отговарящи на европейските стандарти.
  • Специализирани сплави и висококачествени части като уплътнения, нипели, обработващи и бояджийски материали, получени от надеждни италиански доставчици, гарантират качество и безопасност.
  • Всички радиатори преминават през тристепенен процес на боядисване, който включва предварителна обработка на повърхността, течна боя за 100% покритие на вътрешната и външната повърхност и прахова боя за довършване на външната повърхност.
  • Радиаторите Innovita се произвеждат в напълно автоматизирана линия за монтаж, напълно роботизирано леене под налягане, тестване под налягане, триетапна линия за обработка и боя и строг контрол на качеството.
  • Всички модели имат сертификат CE, като по този начин предлагат гаранция за качество за всеки един от нашите радиатори.
  • Разнообразието от модели и гъвкавостта на броя на секциите означава, че потребителите могат да намерят този, който им подхожда, и могат лесно да обновят модела си.
  • Innovita радиаторите са лесни за инсталиране и необходимостта от по-малко секции намалява драстично разходите

Категории

Производители

Параметри

Вид

Ценови диапазон

INNOVITA

Алуминиевите радиатори Innovita са проектирани в Италия, като се използват части и материали, отговарящи на европейските стандарти. Специализирани сплави и висококачествени части като уплътнения, нипели, обработващи и бояджийски материали, получени от надеждни италиански доставчици, гарантират качество и безопасност. Всички радиатори преминават през тристепенен процес на боядисване, който включва предварителна обработка на повърхността, течна боя за 100% покритие на вътрешната и външната повърхност и прахова боя за довършване на външната повърхност. Радиаторите Innovita се произвеждат в напълно автоматизирана линия за монтаж, напълно роботизирано леене под налягане, тестване под налягане, триетапна линия за обработка и боя и строг контрол на качеството. Всички модели имат сертификат CE, като по този начин предлагат гаранция за качество за всеки един от нашите радиатори. Разнообразието от модели и гъвкавостта на броя на секциите означава, че потребителите могат да намерят този, който им подхожда, и могат лесно да обновят модела си. Innovita радиаторите са лесни за инсталиране и необходимостта от по-малко секции намалява драстично разходите
Сравнение на продукти