MIRADO

MIRADO Изображение

МИРАДО РАДИАТОРИ


Мирадо | Mirado е украинска марка отоплителни радиатори. Специализирана за алуминиеви и биметални радиатори. Продуктите са с високо качество и надеждност. Продукцията произвежда отделно устройства за страните от ОНД, като взема предвид пазарните характеристики и нужди за този регион. Радиаторите Mirado са идеалното съотношение на разумна цена и безупречно качество. Продуктите са представени в различни ценови категории, в зависимост от размера и модела. Важно предимство на тези радиатори сред продуктите на други производители е тяхната уникалност в дизайна. 

Радиаторите Mirado бързо набират популярност сред украинските потребители. Алуминиеви и биметални радиатори Mirado - модерна технология в производството, висок топлопренос и здравина, висококачествени материали, дълготрайност. При производството на радиатори Mirado се използва методът за леене под налягане. Всяка секция на продукта по целия обем и по протежение на дебелината на стената има висока хомогенност на материала, което от своя страна осигурява висока якост и скорост на топлопреминаване на радиатора. Едно от предимствата на радиаторите Mirado е тяхната универсалност.

Категории

Производители

Параметри

Вид

Ценови диапазон

MIRADO

МИРАДО РАДИАТОРИ Мирадо | Mirado е украинска марка отоплителни радиатори. Специализирана за алуминиеви и биметални радиатори. Продуктите са с високо качество и надеждност. Продукцията произвежда отделно устройства за страните от ОНД, като взема предвид пазарните характеристики и нужди за този регион. Радиаторите Mirado са идеалното съотношение на разумна цена и безупречно качество. Продуктите са представени в различни ценови категории, в зависимост от размера и модела. Важно предимство на тези радиатори сред продуктите на други производители е тяхната уникалност в дизайна.  Радиаторите Mirado бързо набират популярност сред украинските потребители. Алуминиеви и биметални радиатори Mirado - модерна технология в производството, висок топлопренос и здравина, висококачествени материали, дълготрайност. При производството на радиатори Mirado се използва методът за леене под налягане. Всяка секция на продукта по целия обем и по протежение на дебелината на стената има висока хомогенност на материала, което от своя страна осигурява висока якост и скорост на топлопреминаване на радиатора. Едно от предимствата на радиаторите Mirado е тяхната универсалност.
Сравнение на продукти