SIME

SIME Изображение
  • Sime доставя интелигентни и екологично ефективни решения за отопление и топла вода за повече от 40 години.
  • Основана през 1972 г. в Легнаго, Верона, Италия, разполага с подразделения в: Италия, Великобритания, Испания и Китай. 
  • Има дистрибутори по целия свят, на различни пазари като Северна Америка, Чили и Австралия.
  • През 1973 г. са първата компания, която произвежда компактен и ефективен пластинен чугунен радиатор.
  • Отварят първия си офис в Обединеното кралство през 2002 г. и разполагат с лоялна клиентска база на газови инженери и собственици на жилища, регистрирани от Gas Safe, които всички свидетелстват за високото качество, издръжливостта и удовлетвореността, които имат с котлите на Sime.

SIME

Sime доставя интелигентни и екологично ефективни решения за отопление и топла вода за повече от 40 години. Основана през 1972 г. в Легнаго, Верона, Италия, разполага с подразделения в: Италия, Великобритания, Испания и Китай.  Има дистрибутори по целия свят, на различни пазари като Северна Америка, Чили и Австралия. През 1973 г. са първата компания, която произвежда компактен и ефективен пластинен чугунен радиатор. Отварят първия си офис в Обединеното кралство през 2002 г. и разполагат с лоялна клиентска база на газови инженери и собственици на жилища, регистрирани от Gas Safe, които всички свидетелстват за високото качество, издръжливостта и удовлетвореността, които имат с котлите на Sime.
Сравнение на продукти