Тория-08

Тория-08 Изображение
  • През 2011г. Фирма „Тория-08“ ООД започва дейността си по производство, продажба и доставка на чисти, необработени дървесни пелети.
  • С помоща на модерна техника, първокласен дървен материал и опитни специалисти, за две години фирма „Тория-08“ ООД удвоява своята производителност, като същевременно се усъвършенства в своята дейност.
  • Пелетите са изработени от качествен иглолистен материал, който е с висок коефициент на енергийна ефективност което се дължи на факта, че те представляват компресирани дървесни стърготини в тяхното естествено състояние, без риск от производство на твърди остатъци по време или след изгаряне в горелки като пелетни камини или котли.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Тория-08

През 2011г. Фирма „Тория-08“ ООД започва дейността си по производство, продажба и доставка на чисти, необработени дървесни пелети. С помоща на модерна техника, първокласен дървен материал и опитни специалисти, за две години фирма „Тория-08“ ООД удвоява своята производителност, като същевременно се усъвършенства в своята дейност. Пелетите са изработени от качествен иглолистен материал, който е с висок коефициент на енергийна ефективност което се дължи на факта, че те представляват компресирани дървесни стърготини в тяхното естествено състояние, без риск от производство на твърди остатъци по време или след изгаряне в горелки като пелетни камини или котли.
Сравнение на продукти