VIEGA

VIEGA Изображение

Семейна компания

Франц-Анселм Вигенер основава тази семейна компания през 1899 г., като по този начин полага основите на успеха зад днешната Viega. Всичко започна с производството на кранове за бира, които се продаваха на местни пивоварни и таверни. Но компанията расте бързо и броят на продуктите се увеличава. Първите допълнения бяха дренажни фитинги и фитинги за преливане, а след това, когато бяха отворени първите клонови работи, асортиментът беше допълнително разширен, за да включва медни тръбни свързващи елементи и пластмасови изделия за санитарни помещения. В средата на 90-те години и през 2000 г. Viega революционизира пазара два пъти в бърза последователност: първо с въвеждането на системата Profipress, след това със SC-Contur. И ние не сме спирали дотук.

Глобален пазарен лидер

Днес Viega напредва, за да се превърне в международен оперативен лидер на пазара с десет локации по целия свят, над 4700 служители и широка гама от продукти, обхващащи целия сектор на технологиите за монтаж. Независимо от тази впечатляваща експанзия, ние успяхме да поддържаме стандартите, които характеризират компанията от най-ранните й дни - и които все още представляват решаващата сила, която движи нашия успех. Освен това хората, които правят Viega това, което е, а именно нашите служители, са от основно значение за нас. Благодарение на интензивните програми за напредък и обучение, ние постигаме две цели едновременно: Не само правим Viega успешна като компания, но и всеки отделен човек. Защото ние не просто мислим от една четвърт до следващата, а от поколение на поколение.

Произведено в Германия

Нашият ясен ангажимент за „производство в Германия“ играе важна роля по отношение на високото качество на нашите продукти. Защото тук можем да поддържаме и наблюдаваме най-високите възможни стандарти. И във всички останали производствени съоръжения извън Германия продуктите се произвеждат на местно ниво, които отговарят на немските стандарти. Именно това ни позволява да се придържаме към тези високи стандарти за надеждност и постоянно високо качество „произведени в Германия“.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

VIEGA

Семейна компания Франц-Анселм Вигенер основава тази семейна компания през 1899 г., като по този начин полага основите на успеха зад днешната Viega.   Всичко започна с производството на кранове за бира, които се продаваха на местни пивоварни и таверни.   Но компанията расте бързо и броят на продуктите се увеличава.   Първите допълнения бяха дренажни фитинги и фитинги за преливане, а след това, когато бяха отворени първите клонови работи, асортиментът беше допълнително разширен, за да включва медни тръбни свързващи елементи и пластмасови изделия за санитарни помещения.   В средата на 90-те години и през 2000 г. Viega революционизира пазара два пъти в бърза последователност: първо с въвеждането на системата Profipress, след това със SC-Contur.   И ние не сме спирали дотук. Глобален пазарен лидер Днес Viega напредва, за да се превърне в международен оперативен лидер на пазара с десет локации по целия свят, над 4700 служители и широка гама от продукти, обхващащи целия сектор на технологиите за монтаж.   Независимо от тази впечатляваща експанзия, ние успяхме да поддържаме стандартите, които характеризират компанията от най-ранните й дни - и които все още представляват решаващата сила, която движи нашия успех.   Освен това хората, които правят Viega това, което е, а именно нашите служители, са от основно значение за нас.   Благодарение на интензивните програми за напредък и обучение, ние постигаме две цели едновременно: Не само правим Viega успешна като компания, но и всеки отделен човек.   Защото ние не просто мислим от една четвърт до следващата, а от поколение на поколение. Произведено в Германия Нашият ясен ангажимент за „производство в Германия“ играе важна роля по отношение на високото качество на нашите продукти.   Защото тук можем да поддържаме и наблюдаваме най-високите възможни стандарти.   И във всички останали производствени съоръжения извън Германия продуктите се произвеждат на местно ниво, които отговарят на немските стандарти.   Именно това ни позволява да се придържаме към тези високи стандарти за надеждност и постоянно високо качество „произведени в Германия“.
Сравнение на продукти