Whirpool

Whirpool Изображение

В Whirlpool, ние напредваме в технологиите. Създаваме иновации и дизайн, които да се вписват безпроблемно в живота. Създаваме по-чисти, по-ароматни и по-ефективни домове.
Всяка машина/уред се проектира да ви помогне да управлявате дома си точно както искате - по-лесно, по-бързо и по-интелигентно.

Използвайте нашата интуиция във ваша полза!

За нас напредналата производителност означава да постигнете страхотни резултати, докато използвате по-малко вода и енергия. Подобно на вас, ние вярваме, че ценните ресурси трябва да се използват внимателно.

Марката Whirlpool предлага най-добрите си уреди, като иновации, дизайн и ефективност. 

Категории

Производители

Параметри

Вид

Ценови диапазон

Whirpool

В Whirlpool, ние напредваме в технологиите. Създаваме иновации и дизайн, които да се вписват безпроблемно в живота. Създаваме по-чисти, по-ароматни и по-ефективни домове. Всяка машина/уред се проектира да ви помогне да управлявате дома си точно както искате - по-лесно, по-бързо и по-интелигентно. Използвайте нашата интуиция във ваша полза! За нас напредналата производителност означава да постигнете страхотни резултати, докато използвате по-малко вода и енергия. Подобно на вас, ние вярваме, че ценните ресурси трябва да се използват внимателно. Марката Whirlpool предлага най-добрите си уреди, като иновации, дизайн и ефективност. 
Сравнение на продукти